Italų atsisveikinimo diena gimnazijoje

Spalio 11 d., penktadienį, Erasmus+ projekto partneriai iš Italijos leido turiningai. Tai buvo paskutinė jų viešnagės diena Lietuvoje. Per kelias dienas svečiams norėjosi parodyti kuo daugiau įdomių vietų, veiklų, perteikti kuo daugiau naujų patirčių.

Šią dieną Italijos mokiniai, lydimi mokytojų, lankėsi Babtyno dvare, kuriame išgirdo istoriją apie šią ypatingą vietą, apžiūrėjo automobilių kolekciją. Vėliau mokiniai keliavo į Kėdainius. Laisvu laiku jie apžiūrėjo senamiesčio pastatų architektūrą, pasivaikščiojo siauromis grįstomis gatvelėmis. Mokinius iš Italijos atlydėjusios mokytojos vyko į bene gražiausią vietą Lietuvoje – pajūrį.

Svečiams iš Italijos tai nebuvo pirmas Erasmus projektas. Prieš sugrįžtant namo į Italiją, mokiniai patys kūrė pristatymus apie Lietuvą, gimnaziją, savo savaitės veiklas. Vakare visi susirinko į atsisveikinimo diskoteką ,,Sanremo festivalis“. Buvo nelengva atsisveikinti su naujais draugais, tačiau džiaugsmo ašaros rodo, kad buvo nuostabi savaitė, kupina naujų atradimų ir pažinčių.

Autorius:
Virginija Zavedskaitė

Nuotraukos:
Ingrida Stankuvienė, Jolita Kšenavičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas