Konkursas „Mes esame NATO“

Kovo 27 d. Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės Valdovų rūmuose vyko mokinių rašinių konkurso ,,Mes esame NATO“ apdovanojimai. Į iškilmingą apdovanojimų ceremoniją buvo pakviesti du konkurse dalyvavę gimnazistai.

Rašinių lietuvių kalba kategorijoje Babtų gimnazijos mokinė EGLĖ DAGILYTĖ (III gimn. kl.) laimėjo 1-ąją vietą. Už paskatinimą ir pagalbą ruošiantis konkursui dėkojame lietuvių kalbos mokytojai Loretai Leušinienei ir anglų kalbos mokytojai Ramonai Švelginaitei.

UGNIUI PAVLOKĖNUI (IIa gimn. kl.) įteiktas Padėkos raštas už pilietiškumo puoselėjimą ir dalyvavimą konkurse. Už pagalbą ruošiantis konkursui dėkojame lietuvių kalbos mokytojai Virginijai Zavedskaitei.

SVEIKINAME IR DIDŽIUOJAMĖS ŠIAIS MOKINIAIS!

Šiemet minime 20-ąsias Lietuvos Respublikos narystės NATO metines bei 75-ąsias NATO įkūrimo metines. Šiuo rašinių konkursu siekiama skatinti mokinių domėjimąsi NATO veikla ir svarba Lietuvos saugumui, sustiprinti jų žinias nacionalinio saugumo ir gynybos klausimais, ugdyti mokinių pilietiškumą, lavinti jų kūrybą. Jau šeštus metus vykstančiam rašinių konkursui buvo pateikti 159 lietuvių, lenkų, anglų, vokiečių ir prancūzų kalbomis parašyti darbai. Konkurso organizatoriai visiems dalyviams ir jų mokytojams dovanojo ekskursiją Valdovų rūmuose.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas